Over Sylvia

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Silly Dreams is de naam van mijn praktijk, mijn naam is Sylvia Gijsen en woon samen met mijn man in het plaatsje Grubbenvorst. Samen hebben we voor onze 3 kinderen gezorgd maar deze zijn nu volwassen en volgen hun eigen weg. We genieten samen van onze kleinkinderen.

In het verleden heb ik verschillende banen gehad maar wilde graag iets voor “mijzelf” doen vandaar mijn keuze voor de opleiding pedicure. Ik kon dit naast mijn bestaande baan doen. Ik vind het heel fijn om een eigen praktijk aan huis te hebben maar….ik wilde meer….ik wilde mensen en dan met name kinderen helpen om zich lekker in hun eigen lijf te voelen, en zichzelf goed te voelen zoals ze zijn. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten en de ene kwaliteit is niet meer of minder dan een andere kwaliteit.

Ik ben mij gaan verdiepen in voetreflextherapie. Het is een hele mooie therapie om bij te dragen in de geestelijk en lichamelijk gezondheid van mensen. Je weer goed te voelen in je eigen lijf!

Uit eigen ervaring weet ik dat het soms heel moeilijk is om passende hulp voor je kind te krijgen. Ik wilde graag iets betekenen voor kinderen met ADHD/ADD. Het zijn hele bijzondere kinderen die vaak niet begrepen worden. Ze kunnen lastig zijn omdat ze de aandacht ergens maar kort op kunnen richten. Er wordt altijd vanuit hun tekortkomingen gewerkt maar bijna nooit met hun eigen bijzondere eigenschappen. Elk kind heeft heel veel mogelijkheden.

Voor deze kinderen heb ik een geheel eigen therapie ontwikkeld samen met …………….GOOF.

Goof is een tibetaanse terrier en helpt heel graag. De kinderen gaan samen met Goof oefeningen doen om te onderzoeken waar ze goed in zijn. Ik bespreek dit samen met het kind en daarna volgt er voetreflextherapie. Dit is een hele mooie therapie voor alle kinderen en vooral voor kinderen met weinig zelfvertrouwen en/of faalangst. Een unieke therapie voor een uniek kind. Ook voor de ouders heb ik een hele mooie voetreflextherapie behandeling en een luisterend oor. Even praten met iemand die geen oordeel geeft en die je begrijpt.

Alle kinderen en volwassenen zijn bij mij in de praktijk welkom. Ik luister naar je vraag en samen bespreken we wat ik voor je kan betekenen om je lichaam en geest te laten ontspannen, om weer op goede voet te komen met jezelf!

Ter ondersteuning van de voetreflextherapie maak ik gebruik van aromatherapie, bloesemtherapie, creatieve therapie, coaching en moxa.

Relevante gevolgde opleidingen