Manicure

Bij Silly Dreams zijn er verschillende behandelingen mogelijk om uw nagels en handen te verzorgen. De behandelingen zijn zowel gericht op verzorging als op ontspanning.

Silly dreams is gespecialiseerd in natuurlijke nagel- en handverzorging!

Manicure behandelingen:

manicure puur

Wil je mooie verzorgde handen dan kun je kiezen voor een basisbehandeling. Dit is een
korte behandeling die ervoor zorgt dat je nagels in model zijn en dat je nagels en handen mooi en goed verzorgd zijn.
De handen worden gereinigd en nagels worden in model gevijld. De nagelriemen worden verzorgd en gemasseerd met een olie. De handen krijgen een voedende creme omwikkeld met een warme handdoek.
Als afsluiting kun je kiezen uit het polijsten van de nagels of een nagellak

Meer over manicure puur

foto handcreme

Manicure puur verwennerij

Dit is een uitgebreide manicure en uw nagels en handen krijgen  een uitgebreide  ontspannende behandeling. Deze behandeling is een zeer verzorgende behandeling.

 

Meer over manicure puur verwennerij

Allereerst krijgt uw handen een verzorgend badje, daarna worden de nagels in model gevijld, nagelriemen worden verzorgd. Een heerlijke scrub om de dode huidcellen te verwijderen en daarna een masker voor de handen. Om heerlijke ontspannen te worden volgt er een korte handmassage van de handen en onderarmen met daarna een voedende creme op je handen die omwikkeld worden met een warme handdoek.
Tenslotte kun je kiezen uit het polijsten van de nagels of een nagellak.

Bij deze behandeling worden de producten van S.P.A. gebruikt en Les Gavots

Manicure IBX

Heeft u last van splijtende nagels of dunne en zwakke nagels die snel afbreken, dan is IBX een hele goede behandeling. IBX is een nieuw en revolutionair tweedeling systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om nagels sterker te maken.

3 behandelingen manicure IBX en flesje Dadi oil

Meer over manicure ibx

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.
IBX kan ook onder een afweekbare gel om de nagel sterker te maken.
Het resultaat is een steviger en flexibele nagel.

Ook mannen en vrouwen die chemo krijgen kunnen baat hebben bij een IBX behandeling 3 weken voor de chemo en tijdens de chemo. IBX zorgt ervoor dat de nagelplaat in elkaar blijft tijdens de chemo. Vraag eerst de behandelaar of deze behandeling toegepast mag worden.
Voordelen IBX:

  • het trekt  in de nagel en is  daardoor onzichtbaar
  • vermindert witte vlekken
  • herstelt splijtende  nagels
  • herstelt schilferige nagels
  • egaliseert  ribbels/groeven
  • maakt slappe nagels sterker
  • verbetert kleur  en  uiterlijk nagel

IBX wordt als een kuurbehandeling gegeven. U komt 3 keer elke week terug voor een behandeling, daarna wordt de behandeling geleidelijk afgebouwd en wordt dan 1 keer per 3 of 4 weken onderhouden.

IBX losse behandeling

IBX behandeling na de startkuur

Meer over ibx losse behandeling

Manicure gelish vita recovery gel

Na de manicure wordt de Gelish recover gel op de nagels aangebracht.

Meer over manicure gelish vita recovery gel

Deze gel is de oplossing voor dunne, broze of beschadigde nagels. Recovery verstevigt, versterkt en herstelt de natuurlijke nagel optimaal. De nagels worden afgewerkt met een topcoat zodat ze er mooi glanzend uitzien.

Manicure CND Shellac

Na de basis manicure wordt er CND SHELLAC™ op de nagel aangebracht, dit kan in een kleurtje maar ook als French manicure (met een wit randje).

 

Meer over manicure cnd shellac

CND SHELLAC™ zorgt voor twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Vaak zelfs tot drie weken afhankelijk van de kwaliteit van uw eigen natuurlijke nagels en omgang ermee. CND™ SHELLAC™ is geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met remover.

Manicure EVO of Bio Sculpture Gel

Eerst wordt er een basismanicure gedaan en daarna worden de nagels behandeld met EVO basis gel en daarna kan er een kleurenlak van EVO worden aangebracht, dit is een gellak of er kan een kleurengel van Bio Sculpture gel worden aangebracht. Ook hier is het mogelijk om te kiezen voor een french manicure ( met een wit randje).

Silly Dreams behandelt de natuurlijke nagel met een overlay, d.w.z. een laagje gel erover heen zetten. Silly Dreams doet geen hele set verleningen!

Meer over manicure evo of bio sculpture gel

Bio Sculpture Gel is het gezonder alternatief in nagelverzorging!

U kiest voor Bio Sculpture Gel omdat:
• Het dun, natuurlijk , sterk en duurzaam en soepel is;
• De natuurlijke nagel niet wordt beschadigd;
• De nagel is direct droog met een blijvende glans;
• Bio Sculpture Gel is door een onafhankelijk onderzoeksbureau getest;
99% vrij van allergie, schimmel en nadelige gevolgen;
• Een gel-verlenging met een natuurlijk resultaat;
• De gel is afweekbaar i.p.v. de gel eraf te vijlen;
• De groei van de eigen nagel wordt bevorderd;
• Ook geweldig op teennagels.